ijburg amsterdam

Huren in IJburg

Wanneer je op zoek bent naar huurwoning in Amsterdam zul je er al snel achter komen dat er niet veel beschikbaar is en vaak erg kostbaar is. Wij hebben diverse nieuwbouwprojecten van partners beschikbaar waar u direct op kunt reageren. In IJburg en de andere eilanden in de omgeving zijn veel woningen en kamers te vinden die te huur zijn. Ben jij op zoek naar een huurwoning dan kun je je aanmelden bij diverse projecten of zoeken op sites van onze partners.

Bekijk alle beschikbare woningen en nieuwbouw woningen die beschikbaar zijn online en schrijf je in zodat je in aanmerking komt om te huren in Amsterdam en in de omgeving IJburg.

Als student kan het soms erg kostbaar zijn om een woning te huren en daarvoor zijn er natuurlijk studentenkamers beschikbaar in Amsterdam. Voor een volledig overzicht van vele studentenkamers in Amsterdam en de regio IJburg kun je terecht bij onze partners. Wanneer je een account hebt kun je direct op zoek gaan nog een woonplaats die voldoet aan jou eisen en budget. Aanmelden is vaak gratis en het aanbod is redelijk groot.

huur IJburg Amsterdam

Waarom huren op IJburg

Voor studenten en mensen die werken in Amsterdam is IJburg een ideale locatie. Het openbaar vervoer zorgt ervoor dat je binnen een aantal minuten al op het Amsterdam centraal staat. De buslijnen en trams rijden zo’n 15 keer per uur in de spits en je zult dan ook niet lang hoeven te wachten op vervoer. IJburg is ook zeer geschikt voor gezinnen en werkende mensen die een woning zoeken. De buurt is kindvriendelijk en centraal gelegen wat het dus een heerlijke bestemming in Amsterdam maakt om te wonen. Bekijk het volledige aanbod en zie wat er zoal beschikbaar is.

Een huurwoning op IJburg vinden kan eenvoudig online tegenwoordig en zeker in de “vrije” sector worden er vele woningen verhuurd. Een woning huren op IJburg is ideaal voor vooral jonge gezinnen. Met diverse faciliteiten in de buurt als een buurtsuper, basisschool en zelfs een heus stadsstrand (Blijburg) is het heerlijk wonen op IJburg. Omdat de woningen allemaal in de laatste 20 jaar gebouwd zijn profiteert u ook nog eens van energiezuinig wonen in praktisch alle woningen. Vanaf IJburg bent u snel in het hartje van Amsterdam met het openbaar vervoer, of u pakt de auto en zit binnen no time op de A1 waarbij u alle kanten op kunt gaan.

huren IJburg

Woning zoeken?

Een woning zoeken in IJburg kan nu heel eenvoudig via diverse online platforms als Esteon en Kamertje.nl. Of u nu op zoek bent naar een volledige eengezinswoning, of liever tijdelijk een kamer wilt huren omdat u gaat studeren in Amsterdam. Er zijn diverse opties mogelijk.

ijburg | Nieuws en wonen in ijburg
Logo